Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε η ΕΠΟ προς τους Τουρέ
Ελλάδα και Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να αναμετριόνται την Τρίτη (23:00) με το αποτέλεσμα να κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως μερικά πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τον αθλητισμό. Η ΕΠΟ με επιστολή που έστειλε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, εξέφρασε εκ μέρους της Εθνικής τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Ιμπραΐμ Τουρέ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ που βρίσκονται στην αποστολή της αφρικανικής ομάδας στη Βραζιλία.
Ελλάδα και Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να αναμετριόνται την Τρίτη (23:00) με το αποτέλεσμα να κρίνει το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως μερικά πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από τον αθλητισμό.
Η ΕΠΟ με επιστολή που έστειλε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, εξέφρασε εκ μέρους της Εθνικής τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Ιμπραΐμ Τουρέ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ που βρίσκονται στην αποστολή της αφρικανικής ομάδας στη Βραζιλία.
Η επιστολή της ΕΠΟ
«Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα ήθελε να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ιμπραΐμ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο Τουρέ. Επιτρέψτε μας να ενώσουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας με τις δικές σας. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην ομοσπονδία σας και την οικογένεια Τουρέ. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»


