Ποινική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου. Χαρακτηριζοντάς τα εκτεταμένα και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου. Χαρακτηριζοντάς τα εκτεταμένα και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν άμεσα με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους.
Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» μπορεί να τιμωρηθούν με -3 βαθμούς. Παράλληλα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ποινή κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο.
Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή καθώς είναι υπόπτροπος. Αν τιμωρηθεί, θα πάει στο -5, καθώς έχει προηγηθεί το -3 από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Η εκδίκαση των δυο υποθέσεων είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη, 8 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καρφιά» από τη σύζυγο του Χολμς μετά την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό: «Σεβαστείτε το όνομα του…» (pic)
- Μυστήριο με διαγραμμένα βίντεο του Λευκού Οίκου στο X – «Θα εκτοξευθεί σύντομα, σωστά;»
- Οι τρεις μνηστήρες για τον Ολίσε, η κλειστή πόρτα της Μπάγερν και το κλειδί των 200 εκατ. ευρώ
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί


