Σε ντιμπέιτ καλεί Σαμαρά και Τσίπρα ο Στ.Θεοδωράκης
Πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ απευθύνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα, εν όψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Τους καλεί, μάλιστα, να αποφασίσουν οι ίδιοι τους όρους της τηλεμαχίας, συμπληρώνοντας ότι το κίνημά του δεν θέτει απολύτως κανέναν όρο για μία τέτοια συζήτηση.
Πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ απευθύνει ο Σταύρος Θεοδωράκης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα, εν όψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.
Τους καλεί, μάλιστα, να αποφασίσουν οι ίδιοι τους όρους της τηλεμαχίας, συμπληρώνοντας ότι το κίνημά του δεν θέτει απολύτως κανέναν όρο για μία τέτοια συζήτηση.
«Δεν έχουν βαρεθεί τους μονολόγους;» διερωτάται ο κ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία. Τονίζει, επίσης, ότι το «Ποτάμι» στέκεται θετικά έναντι των κυβερνήσεων συνεργασίας, καθώς, όπως επισημαίνει, «ούτε 25% Δεξιά ούτε 25% Αριστερά θα σώσει τη χώρα».
Σημειώνει, όμως, ότι «είναι νωρίς γι’ αυτή την κουβέντα».
Τέλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε για το Ποτάμι ο Αλ.Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha, ο Στ. Θεοδωράκης αναφέρει:
«Δεν είναι ενημερωμένος αλλά δεν του κρατώ κακία. Με τόσες αναποδιές που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό να ασχολείται κυρίως με το τι διαφορετικό λένε κάθε μέρα τα στελέχη του και όχι με τα όσα λέει το Ποτάμι».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας