«Η χειρότερη προετοιμασία που έχω δει» είπε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς του Ρίο
Ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζον Κόουτς, χαρακτήρισε την προετοιμασία των Βραζιλιάνων για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 ως τη χειρότερη, που έχει δει ποτέ του! Ο 63χρονος παράγοντας μιλώντας σε Ολυμπιακό φόρουμ της ΔΟΕ στη Μελβούρνη, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την πορεία των έργων στη Βραζιλία για τους αγώνες το καλοκαίρι του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρo.
Ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζον Κόουτς, χαρακτήρισε την προετοιμασία των Βραζιλιάνων για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 ως τη χειρότερη, που έχει δει ποτέ του!
Ο 63χρονος παράγοντας μιλώντας σε Ολυμπιακό φόρουμ της ΔΟΕ στη Μελβούρνη, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την πορεία των έργων στη Βραζιλία για τους αγώνες το καλοκαίρι του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρo.
«Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα έργα υποδομής και δεν έχω ξαναδεί τέτοια προχειρότητα. Είναι η χειρότερη πορεία προετοιμασίας έργων που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια της εμπειρίας μου στην Ολυμπιακή Επιτροπή», τόνισε σχετικά ο Αυστραλός «αθάνατος», διαψεύδοντας, όμως, ότι υπάρχουν σχέδια για να ανατεθεί σε άλλη πόλη η διοργάνωση των αγώνων:
«Δεν υπάρχει σκέψη για να ανατεθούν οι αγώνες σε άλλη πόλη, αλλά η οργανωτική επιτροπή του Ρίο πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά για να προλάβει τις ημερομηνίες και να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αγώνες.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών


