O Τριτσώνης «σφυρίζει» στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί μεθαύριο για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί μεθαύριο για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Βοηθοί του Αθηναίου διαιτητή, θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).
Παράλληλα, τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ, που θα γίνει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας), Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών) και 4ο διαιτητή τον Αριστομένη Κουτσιαύτη (Αρτας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- LIVE: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
- «Δεν θα υπάρξει κανένας διάλογος με το Αφγανιστάν» δηλώνει το Πακιστάν, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται
- Τους 341 τίτλους έφτασε ο Ολυμπιακός – Αναλυτικά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει
- Ιράν σε ΟΗΕ: Όλες οι αμερικανικές και ισραηλινές βάσεις στην περιοχή αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους
- Κολωνός: Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της
