Χαμός για ένα κουτί… σοκολατάκια με παραλήπτη τον Τζαβέλλα
«Πανικός» ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ένα δέμα αγνώστου προελεύσεως έφτασε με παραλήπτη τον Γιώργο Τζαβέλλα. Όπως είναι φυσικό μετά την υπόθεση εμπρησμού στο μαγαζί του διεθνούς μπακ υπήρχε φόβος για το περιεχόμενο του κουτιού. Τελικά το κουτί ήταν... αθώο καθώς περιείχε μόνο σοκολατάκια.
«Πανικός» ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ένα δέμα αγνώστου προελεύσεως έφτασε με παραλήπτη τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Όπως είναι φυσικό μετά την υπόθεση εμπρησμού στο μαγαζί του διεθνούς μπακ υπήρχε φόβος για το περιεχόμενο του κουτιού. Τελικά το κουτί ήταν… αθώο καθώς περιείχε μόνο σοκολατάκια.
Το μεσημέρι της Παρασκευής λοιπόν ένας οδηγός ταξί έφτασε στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή του ΠΑΟΚ, εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, και άφησε ένα δέμα το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του, είχε δοθεί από μια κυρία με αποδέκτη τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Τελικά η αναστάτωση ήταν άδικη καθώς αποδείχτηκε πως το δέμα περιείχε ένα κουτί σοκολατάκια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl

