Η Γιουβέντους… μοίρασε απαντήσεις με «διπλό» στο «Φρίουλι»
Προεόρτια τίτλου είχαμε το βράδυ της Μ.Δευτέρας στο «Φρίουλι«, όπου η Γιουβέντους πέρασε με επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας την Ουντινέζε με 2-0, μοιράζοντας απαντήσεις σε όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της. Η αυλαία της 33ης αγωνιστικής του Campionato, βρήκε λοιπόν τη «Μεγάλη Κυρία» με οκτώ βαθμούς περισσότερους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σβήνοντας στην πραγματικότητα κάθε ελπίδα της 2ης Ρόμα για να... κλέψει τον τίτλο έστω και στο νήμα.
Προεόρτια τίτλου είχαμε το βράδυ της Μ.Δευτέρας στο «Φρίουλι«, όπου η Γιουβέντους πέρασε με επιβλητικό τρόπο, κερδίζοντας την Ουντινέζε με 2-0, μοιράζοντας απαντήσεις σε όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της.
Η αυλαία της 33ης αγωνιστικής του Campionato, βρήκε λοιπόν τη «Μεγάλη Κυρία» με οκτώ βαθμούς περισσότερους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σβήνοντας στην πραγματικότητα κάθε ελπίδα της 2ης Ρόμα για να… κλέψει τον τίτλο έστω και στο νήμα.
Η ώρα της στέψης πλησιάζει για τη «Γιούβε», η οποία χρειάζεται ακόμη επτά βαθμούς για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.
Το σκορ στο «Φρίουλι» άνοιξε ο Τζιοβίνκο στο 16’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ, γράφοντας το 0-1 για τους «μπιανκονέρι».
Το αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε με κοντινή προβολή του Γιορέντε στο 26’ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη «μπουγάδα» για την ομάδα του.
Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν ο Τζιοβίνκο στα μέσα του δευτέρου μέρους, δεν σημάδευε το δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Μουριέλ στις καθυστερήσεις.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Σασουόλο-Κάλιαρι 1-1
(36΄ Ζάζα – 47΄πεν. Ιμπραΐμι)
Ρόμα-Αταλάντα 3-1
(13΄ Ταντέι, 44΄ Λιάιτς, 63΄ Ζερβίνιο – 78΄ Μιλιάτσο)
Μπολόνια-Πάρμα 1-1
(44΄ Κερούμπιν – 79΄ Παλαντίνο)
Βερόνα-Φιορεντίνα 3-5
(14΄ Σάλα, 73΄ πεν. Τόνι, 90΄ Ιτούρμπε – 31΄ Κουαδράδο, 44΄, 86΄ Ακουιλάνι, 63΄ Βαλέρο, 83΄ πεν. Μάτρι)
Λιβόρνο-Κιέβο 2-4
(6΄ Σιλιγκάρντι, 34΄ πεν. Παουλίνιο – 9΄, 45΄+, 56΄ πεν. Παλόσκι, 23΄ Τερό)
Νάπολι-Λάτσιο 4-2
(42΄ Μέρτενς, 50΄ πεν., 67΄, 90΄+ Ιγκουαΐν – 21΄ Λούλιτς, 82΄ Ονάζι)
Σαμπντόρια-Ιντερ 0-4
(13΄, 63΄ Ικάρντι, 61΄ Σάμουελ, 78΄ Παλάσιο)
Τορίνο-Τζένοα 2-1
(90΄+ Ιμόμπιλε, 90΄+ Τσέρτσι – 86΄ Τζιλαρντίνο)
Μίλαν-Κατάνια 1-0
(23΄ Μοντολίβο)
Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-2
(16΄ Τζοβίνκο, 26΄ Γιορέντε)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγώνες)
Γιουβέντους 87
Ρόμα 79
Νάπολι 67
Φιορεντίνα 58
Ίντερ 53
Πάρμα 51
Τορίνο 48
Λάτσιο 48
Μίλαν 48
Αταλάντα 46
Βερόνα 46
Σαμπντόρια 41
Τζένοα 39
Ουντινέζε 38
Κάλιαρι 33
Κιέβο 30
Μπολόνια 28
Λιβόρνο 25
Σασουόλο 25
Κατάνια 20
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

