Ο Στίβεν Κόλμπερτ θα πάρει τη θέση του Λέτερμαν στο «The Late Show»
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Λέτερμαν ότι αποσύρεται από το The Late Show, το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε ότι ο παρουσιαστής, σεναριογράφος και παραγωγός του «The Colbert Report», Στίβεν Κόλμπερτ, θα πάρει τη θέση του Λέτερμαν.
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Ντέιβιντ Λέτερμαν ότι αποσύρεται από το The Late Show, το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε ότι ο παρουσιαστής, σεναριογράφος και παραγωγός του «The Colbert Report», Στίβεν Κόλμπερτ, θα πάρει τη θέση του Λέτερμαν.
Ο Λέτερμαν αναμένεται να φύγει από το CBS το 2015.
Η είδηση της αποχώρησης του Λέτερμαν δεν πέρασε απαρατήρητη. Ακόμη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τη λύπη του και με σχόλιό του στο Twitter είπε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο Λέτερμαν θα μας λείψει. Άλλωστε ο Ομπάμα είχε και αυτός περάσει από την πολυθρόνα του καλεσμένου.
Η παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζενέρις σχολίασε πως με την αποχώρηση του Λέτερμαν ύστερα από 31 χρόνια, η τηλεόραση των ΗΠΑ «δεν θα είναι πια η ίδια».
Ο 67χρονος δημοσιογράφος θεωρείται ένας από μακροβιότερους παρουσιαστές νυχτερινού τοκ σόου στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Το 2015 θα κλείσει 22 χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά



