Στη Βουλή η «λίστα Νικολούδη» με ονόματα 75 αιρετών
Παραδόθηκε το Σάββατο στη Βουλή η «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν «προβληματικά» πόθεν έσχες.
Στη Βουλή παραδόθηκε το Σάββατο η «λίστα Νικολούδη», με τα ονόματα 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν πρόβλήματα στα «πόθεν έσχες».
Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν «πόθεν έσχες» ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη.
Κατά πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν «πόθεν έσχες» με λάθη είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.