Αφιερωμένη στον Παρθενώνα η 25η Μαρτίου στο Μουσείο της Ακρόπολης
Ανοιχτό από τις 9:00 έως τις 17:00 με ελεύθερη είσοδο θα είναι σήμερα, Τρίτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι επισκέπτες του θα συζητήσουν με αρχαιολόγους - φροντιστές για την αρχιτεκτονική, τον γλυπτό διάκοσμο, τον συμβολισμό και την ιστορία του μνημείου.
Ανοιχτό από τις 9:00 έως τις 17:00 με ελεύθερη είσοδο θα είναι σήμερα, Τρίτη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου το Μουσείο της Ακρόπολης.
Αρχαιολόγοι – φροντιστές του Μουσείου θα είναι εκεί για να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους ζητήματα σχετικά με την αρχιτεκτονική, τον γλυπτό διάκοσμο και τον τρόπο έκθεσής του, τον συμβολισμό και την ιστορία του περίφημου μνημείου.
Οι παρουσιάσεις -στις οποίες θα συμμετέχουν 30 επισκέπτες ανά θεματική παρουσίαση- θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά στις 12:00 και στις 13:00, στα αγγλικά στις 11:00 και στα γαλλικά αντίστοιχα στις 11:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ η διάρκεια της παρουσίασης είναι 50 λεπτά.
Τέλος, το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα υποδέχεται τους επισκέπτες με «Ελληνικό Παραδοσιακό Πιάτο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο, λέει η Ουκρανία
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης


