ΟΦΗ vs Παναθηναϊκός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στον μεγάλο τελικό (19:00, OTETV). Live από το sports.in.gr
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δύο ομάδες να θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στον μεγάλο τελικό (19:00, OTETV).
Οι «πράσινοι» έχουν θέσει ως στόχο της φετινής χρονιάς την κατάκτηση του τροπαίου στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση και πηγαίνουν στην Κρήτη με… φόρα από τις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και σκοπό να «καθαρίσουν» από τον πρώτο ημιτελικό την πρόκριση.
Ομως στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς ο κρητικός σύλλογος έχει την ευκαιρία να προκριθεί σε τελικό κυπέλλου για τρίτη φορά στην ιστορία του και πρώτη από το 1990, ενώ παράλληλα μία επιτυχία στους ημιτελικούς μπορεί να… ανοίξει και την πόρτα της Ευρώπης (υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι η ΠΑΕ θα καταφέρει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την UEFA).
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Λαμπρόπουλο που είναι τραυματίας. Η αποστολή των Κρητικών δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Στην αντίπερα όχθη, τα καλά νέα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ήταν πως ο Ντάνιελ Πράνιτς για δεύτερη σερί μέρα χθες, προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή όπως και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος αλλά κι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Κατά τα άλλα εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Μπαϊράμι και Λαγός που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.
Διαιτητής της αναμέτρησης, η οποία θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV, θα είναι ο Αθηναίος Ανδρέας Παππάς. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου στη Λεωφόρο.
Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι ημερομηνίες των δύο αγώνων δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί και θα εξαρτηθούν από το αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
- Τασούλας για 25η Μαρτίου: Το 1821, οι πρόγονοί μας ανέλαβαν και εκπλήρωσαν για μας την ευθύνη της ελευθερίας μας
- Νέος εκβιασμός Όρμπαν στην Ουκρανία: Κλείνει τη στρόφιγγα φυσικού αερίου μέχρι να αποκατασταθεί η ροή στον Ντρούζμπα
- Λίγο πριν τα 100 – Διασημότητες άνω των 90 ετών, τότε και τώρα
- «Χρόνια Πολλά Ελλάδα» ευχήθηκε στα ελληνικά ο Αντόνιο Κόστα – Το ευχετήριο βίντεο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

