Στον ΠΑΟ ετοιμάζουν το «λίφτινγκ» της Λεωφόρου
Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του... λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του… λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή η θέση της ομάδας, ο πρόεδρός της, Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται καθημερινά σε επαφές έχοντας στο μυαλό τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Οι Πράσινοι περιμένουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των έργων επέκτασης και καλλωπισμού της Λεωφόρου μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
