Στον ΠΑΟ ετοιμάζουν το «λίφτινγκ» της Λεωφόρου
Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του... λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Σε διαρκείς επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του… λίφτινγκ της Λεωφόρου βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, με την πλευρά των Πρασίνων να ετοιμάζει την περαιτέρω αξιοποίηση του γηπέδου για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετούν την θέση του Ερασιτέχνη για το ποιος είναι το «αφεντικό» στη Λεωφόρο και έτσι ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα αφού έχει ήδη εγκριθεί το κονδύλι για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.
Για να γίνει ακόμα πιο ισχυρή η θέση της ομάδας, ο πρόεδρός της, Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται καθημερινά σε επαφές έχοντας στο μυαλό τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Οι Πράσινοι περιμένουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των έργων επέκτασης και καλλωπισμού της Λεωφόρου μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Single του Αγίου Βαλεντίνου; Πάρε μαθήματα από τον άνθρωπο των σπηλαίων
- «Ανίκανος ο αμερικανικός στρατός» – Τα λόμπι πιέζουν τον Τραμπ για αγορά εκατοντάδων σουπερ-αεροπλάνων
- Κίνα και ΕΕ είναι «εταίροι, όχι αντίπαλοι», λέει ο Ουάνγκ Γι
- Το Πεντάγωνο φέρεται να χρησιμοποίησε το Claude της Anthropic στην επιδρομή κατά του Μαδούρο στη Βενεζουέλα
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ


