H εισαγγελία πρότεινε φυλάκιση 5,5 ετών στον Ούλι Χένες
Σοκ στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς την Πέμπτη ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Ούλι Χένες, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Ο εισαγγελέας ζήτησε να επιβληθεί φυλάκιση πεντέμισι (5,5) χρόνων στον Χένες, κατηγορώντας ότι απέκρυψε ποσά ύψους περίπου 27 εκατ. ευρώ! Και η πλευρά Χένες είχε αποδεχθεί χρέος 27.2 εκατ. ευρώ από φοροδιαφυγή, τα οποία -όπως είπε ο δικηγόρος του- καλύπτονται από συναλλαγές συναλλάγματος του προέδρου της Μπάγερν.
Σοκ στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς την Πέμπτη ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για τον πρόεδρο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Ούλι Χένες, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να επιβληθεί φυλάκιση πεντέμισι (5,5) χρόνων στον Χένες, κατηγορώντας ότι απέκρυψε ποσά ύψους περίπου 27 εκατ. ευρώ!
Και η πλευρά Χένες είχε αποδεχθεί χρέος 27.2 εκατ. ευρώ από φοροδιαφυγή, τα οποία -όπως είπε ο δικηγόρος του- καλύπτονται από συναλλαγές συναλλάγματος του προέδρου της Μπάγερν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» ο Ούλι Χένες «πάγωσε» στο άκουσμα της πρότασης της εισαγγελίας για φυλάκηση 5,5 ετών…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς

