Ως αγώνας εντυπώσεων και εκκεντρικών προτάσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 81η ελβετική έκθεση στην οποία τα πρωτότυπα με τους πανίσχυρους κινητήρες και υπεραυτοκίνητα όπως η πρώτη τετρακίνητη Ferrari FF και η Lamborghini Aventador LP 700-4 αλλά και μελλοντικές προτάσεις επιδόσεων όπως η πρωτότυπη ελκυστική Alfa Romeo 4C, κυριάρχησαν έναντι των "απλών καθημερινών" αυτοκινήτων.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας