Στο χειρουργείο η Λεδάκη και εκτός προπονήσεων για ένα μήνα
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Πέμπτη η Στέλλα Λεδάκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών, το οποίο της διαγνώστηκε. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα καταβάλει προσπάθεια να επιστρέψει το καλοκαίρι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Η αθλήτρια ευελπιστεί ότι θα είναι σε θέση να προλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Ζυρίχη, όπου θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή παρουσία.
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Πέμπτη η Στέλλα Λεδάκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, το οποίο της διαγνώστηκε. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα καταβάλει προσπάθεια να επιστρέψει το καλοκαίρι σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το διάστημα αποκατάστασης θα φτάσει τον έναν μήνα, διάστημα στο οποίο η αθλήτρια θα ακολουθεί ειδικό ασκησιολόγιο.
Η αθλήτρια ευελπιστεί ότι θα είναι σε θέση να προλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Ζυρίχη, όπου θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή παρουσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ




