Παίζει με τις έξι μεταγραφές του κόντρα στον Λεβαδειακό ο Αρης
Αίσιο τέλος είχε το Σάββατο η προσπάθεια του Άρη για την έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία το πρωί του Σαββάτου εξέδωσε τα δελτία των έξι νεοαποκτηθέντων παικτών των «κίτρινων». Ετσι, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Γουναρίδη, Βλάχο, Μπουγαΐδη, Κουσίδη, Καμινιώτη και Μπακασέτα για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Αίσιο τέλος είχε το Σάββατο η προσπάθεια του Άρη για την έκδοση των δελτίων από την ΕΠΟ.
Η Ομοσπονδία το πρωί του Σαββάτου εξέδωσε τα δελτία των έξι νεοαποκτηθέντων παικτών των «κίτρινων», καθώς η διοίκηση φρόντισε να προσκομίσει έγκαιρα το πρωτότυπο έγγραφο της φορολογικής ενημερότητας.
Ετσι, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Γουναρίδη, Βλάχο, Μπουγαΐδη, Κουσίδη, Καμινιώτη και Μπακασέτα για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Μάλιστα, οι περισσότεροι αναμένεται να πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα, αλλάζοντας την αγωνιστική εικόνα του Άρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη: Τουλάχιστον 6 άμαχοι νεκροί σε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
- Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για απάτη
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι

