Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στην Α1 μπάσκετ των ανδρών πανηγύρισε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Μια εβδομάδα μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, οι «νεοφώτιστοι» κατέβαλαν την αντίσταση και του ΑΓΟ Ρεθύμνου στην Κρήτη και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με 55-54.
Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στην Α1 μπάσκετ των ανδρών πανηγύρισε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Μια εβδομάδα μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, οι «νεοφώτιστοι» κατέβαλαν την αντίσταση και του ΑΓΟ Ρεθύμνου στην Κρήτη και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με 55-54.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και «έχτισαν» διαφορά οκτώ πόντων (8-16), δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου, ωστόσο ο ΑΓΟΡ «απάντησε» με σερί 7-0, με το οποίο μείωσε σε 15-16 στο 12΄.
Με τρίποντο του Τσαλδάρη η Νέα Κηφισιά απέκτησε εκ νέου προβάδισμα έξι πόντων (21-27) στο 16΄, ενώ λίγο αργότερα ο Κακιούζης με νέο τρίποντο έφερε τους φιλοξενούμενους στο +7 (23-30), ωστόσο ο ΑΓΟΡ έκανε σερί 6-0 και μείωσε στον πόντο (29-30) λίγο μετά την έναρξη της τρίτης περιόδου.
Ακολούθησε 6-0 της Νέας Κηφισιάς που προηγήθηκε 29-36 στο 22΄, ενώ ο Λιακόπουλος έδωσε «αέρα» εννέα πόντων στους φιλοξενούμενους στα μισά του δεκαλέπτου (33-42). Το Ρέθυμνο «απάντησε» με σερί 9-0, με το οποίο ισοφάρισε 42-42, προτού η Νέα Κηφισιά κάνει νέο σερί 8-0, με το οποίο προηγήθηκε 42-50 στο 33΄.
Με ένα 6-0 το Ρέθυμνο πλησίασε στους τρεις πόντους (50-53) στο 36΄, ενώ στον εναπομείναντα χρόνο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 54-53 με βολές (1/2 ο Γκάμπριελ, 2/2 ο Καλαμπόκης και 1/2 ο Λάτοβιτς), ενώ ο Τσαλδάρης «έγραψε» με τον ίδιο τρόπο το 54-55, το οποίο δεν άλλαξε ως το τέλος, καθώς και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, με αποτέλεσμα η Νέα Κηφισιά να πάρει μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία.