17χρονο Νιγηριανό θέλουν ΠΑΟΚ και Άρσεναλ
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από τη Νιγηρία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 17χρονου Νιγηριανού άσου, Κελέτσι Ιχιανάτσο, για τον οποίο ωστόσο έχει κινηθεί και η Άρσεναλ.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από τη Νιγηρία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 17χρονου Νιγηριανού άσου, Κελέτσι Ιχιανάτσο, για τον οποίο ωστόσο έχει κινηθεί και η Άρσεναλ.
Η «allnigeriasoccer.com» είναι η ιστοσελίδα που υποστηρίζει ότι ο Κώστας Λαγωνίδης παρακολούθησε τον 17χρονο μεσοεπιθετικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 που έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον ξεχώρισε ανάμεσα σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 17χρονο Νιγηριανό, ο οποίος κατέκτησε και τη «χρυσή μπάλα» στο τουρνουά όπου κέρδισε την πρώτη θέση με τη Νιγηρία, ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Γερμανία και την Ισπανία.
Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η αξία του έχει ανέλθει πλέον στις 700.000 ευρώ, αν και η ομάδα του φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει ακόμα και με 400.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων 10 μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα και τα πουλούσε
- Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε τα πάντα και κερδίσαμε»
- Αυστρία: Σε εξέλιξη η δίκη του αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που κατηγορείται για ρωσική κατασκοπεία
- Βέλγιο: Έξι τραυματίες στην Αμβέρσα σε επίθεση με μαχαίρι – Οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση
- Mασκ: Ντεμπούτο στο Νταβός υποσχόμενος ρομπότ για όλους
- Πάρις Χίλτον: Λαμπερή μαζί με τα 2 παιδιά της και τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ της


