Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βάις και Ολαϊτάν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ. Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βάις και Ολαϊτάν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ.
Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Εν συνεχεία ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι την οποία αποτελούν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών
- Ιταλία: Δίχρονο παιδί κινδυνεύει να πεθάνει έπειτα από πρωτοφανές ιατρικό λάθος σε μεταμόσχευση
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Όταν η σαλάτα μπήκε στο μενού – Απολίθωμα 300 εκατ. ετών ανήκει σε ένα από τα πρώτα φυτοφάγα ζώα
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»


