Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βάις και Ολαϊτάν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ. Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Χωρίς τους Ιμπαγάσα, Εντινγκά, Βάις και Ολαϊτάν, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Σούπερ Λιγκ.
Η «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Εν συνεχεία ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι την οποία αποτελούν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα


