Χωρίς τον Τόρες η Τσέλσι απέναντι στη Σάλκε
Χωρίς τον Φερνάντο Τόρες στη σύνθεσή της θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Τσέλσι τη Σάλκε για την 4η αγωνιστική του Champions League, καθώς ο Ισπανός στράικερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο μηρό.
Χωρίς τον Φερνάντο Τόρες στη σύνθεσή της θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Τσέλσι τη Σάλκε για την 4η αγωνιστική του Champions League, καθώς ο Ισπανός στράικερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο μηρό.
Ο διεθνής άσος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε εξαιρετική κατάσταση, αφού σημείωσε πριν από δύο εβδομάδες δύο τέρματα στην εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της γερμανικής ομάδες, καθώς και το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του προσπαθεί να επιστρέψει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.
Αυτή την εβδομάδα ο Τόρες δεν προπονήθηκε και ο προπονητής των «μπλε», Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι θα είναι εκτός «μάχης» και για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ.
«Ο Φερνάντο Τόρες είναι εκτός, χρειάζεται να περιμένουμε για τις εξετάσεις αύριο. Είναι εύκολο να πω ότι είναι εκτός γι’ αύριο και το Σάββατο επίσης και στη συνέχεια έρχεται η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αφήστε μας να δούμε αν θα μπορέσει να αναρρώσει σε αυτήν την περίοδο» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου.
Ο Μουρίνιο πρόσθεσε ακόμη ότι εκτός «μάχης» για τον αγώνα με τους «βασιλικούς μπλε» τέθηκε και ο Ράιαν Μπέρτραντ, καθώς ο αμυντικός της Τσέλσι τραυματίστηκε στη προπόνηση της Τρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων




