Σε απεργιακό ρυθμό και τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη
Νέα 24ωρη πανεργατική απεργία διοργανώνουν για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με κεντρικά αιτήματα θέσεις εργασίας για όλους, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δημοκρατικά δικαιώματα. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στάση εργασίας από τον ΟΣΕ και την Τρίτη.
Νέα 24ωρη πανεργατική απεργία διοργανώνουν για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με κεντρικά αιτήματα θέσεις εργασίας για όλους, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και δημοκρατικά δικαιώματα. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ειδικότερα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά σιδηροδρομικά δρομολόγια, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Δουκίσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Την Τετάρτη, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00. Το Μετρό, το Τραμ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά ολόκληρη την ημέρα.
Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους.
Η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Αρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10:30 διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλαμαριά: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που σκότωσε 20χρονο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Το Ιράν ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του Λαριτζανί
- Κάπου ώπα! Και η καλοσύνη έχει τα όριά της
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Το μεσημέρι η κηδεία του Λαριτζανί στο Ιράν – Χώρες του Κόλπου αναφέρουν αναχαιτίσεις πυραύλων
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442