Εκδικάστηκε η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για το άρθρο 99
Εκδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή της στο άρθρο 99, με την απόφαση να αναμένεται σε 45 ως 60 ημέρες. Την ίδια ώρα αναβλήθηκε για τις 13 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της αίτησης της ΚΑΕ για την υπαγωγή της στο ίδιο άρθρο.
Εκδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή της στο άρθρο 99, με την απόφαση να αναμένεται σε 45 ως 60 ημέρες. Την ίδια ώρα αναβλήθηκε για τις 13 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της αίτησης της ΚΑΕ για την υπαγωγή της στο ίδιο άρθρο.
Πρώτος κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπος των Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, τονίζοντας πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ για διακανονισμό.
Ο κ. Ζελελίδης επεσήμανε πως η συμφωνία αυτή είναι πολύ σημαντική καθώς ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να διασφαλιστούν τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, από την πλευρά του τόνισε:
«Αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά. Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99. Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ».
Τελευταίος κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης: «Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε. Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σώμα μου να είχατε: Η απολαυστική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ σε όσους σχολιάζουν την εμφάνισή της
- Ελαφρώς… υπερβολικός: Ο Οσιμέν έκανε στον εαυτό του δώρο γενεθλίων… ένα κιλό διαμάντια (pics)
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της
- Μπαρτζώκας ενόψει Παναθηναϊκού: «Αν εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας, έχουμε σοβαρή τύχη να νικήσουμε»
- Θεσσαλονίκη: Οικογένεια 44χρονου που έφυγε από τη ζωή δώρισε τα όργανά του – Γέφυρα ζωής για τη μεταμόσχευσή τους
- Κηφισός: Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο
