Νοκ άουτ ο Πράνιτς με Εργοτέλη
Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο με τον Εργοτέλη.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού το Σάββατο με τον Εργοτέλη.
Ο Κροάτης άσος θα υποβληθεί αύριο, Παρασκευή σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί η «ζημιά» του τραυματισμού και να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του.
Κατά τα λοιπά, στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, ενώ απουσίασε ο Κουίνσι λόγω ίωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
