Νέος… πόλεμος των «αιωνίων» με ανακοινώσεις
Το ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ ανδρών φαίνεται ότι συνεχίζεται, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έχουν μεταφέρει τη μάχη εκτός παρκέ, προσπαθώντας να σκοράρουν μέσω ανακοινώσεων. Το μεσημέρι της Πέμπτης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων Παναγιώτης Αγγελόπουλος ενήργησε «σαν κοινός χούλιγκαν», αναφερόμενη σε χειρονομίες που έκανε στη διάρκεια του ντέρμπι. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός απάντησε ότι «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας», ενώ χαρακτήρισε το συμβάν ως «ανύπαρκτο», ενώ μια ώρα αργότερα οι Πράσινοι επανήλθαν τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός προσβάλει την νοημοσύνη μας».
Το ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ ανδρών φαίνεται ότι συνεχίζεται, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έχουν μεταφέρει τη μάχη εκτός παρκέ, προσπαθώντας να σκοράρουν μέσω ανακοινώσεων.
Το μεσημέρι της Πέμπτης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων Παναγιώτης Αγγελόπουλος ενήργησε «σαν κοινός χούλιγκαν», αναφερόμενη σε χειρονομίες που έκανε στη διάρκεια του ντέρμπι.
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός απάντησε ότι «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας», ενώ χαρακτήρισε το συμβάν ως «ανύπαρκτο», ενώ μια ώρα αργότερα οι Πράσινοι επανήλθαν τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός προσβάλει την νοημοσύνη μας».
Η απάντηση του Ολυμπιακού…:
«Με τη σημερινή ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χάνει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας. Προφανώς αποπειράται να μετατρέψει ένα ανύπαρκτο ζήτημα σε υπαρκτό για να εξομοιώσει ανόμοιες συμπεριφορές.
Τα δικαιοδοτικά όργανα σε μία ευνομούμενη χώρα δεν επεμβαίνουν «εκ του μη όντος» επειδή το ζητά υστερικά η εφημερίδα του ιδιοκτήτη μίας ομάδας, αλλά όταν πράγματι συντρέχει παραβατική συμπεριφορά. Όπως δηλαδή έχει γίνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα με τις ενέργειες του προέδρου της που δυσφημούν το άθλημα και ναρκοθετούν τις σχέσεις των δυο συλλόγων.
Και η… δευτερολογία του Παναθηναϊκού:
«Αν υπάρχει κάποιος που προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και παραδοσιακά πετάει την μπάλα στην εξέδρα με αερολογίες και ηθικά διδάγματα, δεν είναι άλλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Άλλωστε το να εκτιμάται ως “ανύπαρκτο θέμα” η άσεμνη χειρονομία , είναι κάτι που ξεπερνά και το πλέον ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
»Παρακολουθούμε δε έκπληκτοι την ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει υποδείξεις στα αρμόδια όργανα για το πώς θα λειτουργούν. Ας σταματήσουν τις υποδείξεις λοιπόν κι ας συγκεντρωθούν στο θέμα το οποίο -δυστυχώς γι’ αυτούς- είναι υπαρκτό και δεν χωρά αμφιβολία. Και οι τυφλοί είδαν τελικά, αλλά όχι η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442