Τις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας ωρολογίων πολυτελείας, IWC, επισκέφθηκε ο πιλότος της Mercedes, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός πιλότος ξεναγήθηκε στις γραμμές χειροποίητης παραγωγής, στην έδρα της IWC στο Schaffhausen της Ελβετίας.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008, παρακολούθησε βήμα-βήμα τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι τη στιγμή που ένα ρολόι είναι έτοιμο να προωθηθεί προς πώληση και μετά το τέλος της περιήγησης, εντυπωσιασμένος δήλωσε ότι «… είναι εκπληκτικό το πόση λεπτομέρεια μπορεί να κρύβεται σε μια τόσο μικρή κατασκευή».
Μίλησε με τους εργαζόμενους της εταιρείας και έκανε μια επίδειξη οδήγησης μονοθέσιου της F1 στον προσομοιωτή.
Η επίσκεψη του Lewis Hamilton στις εγκαταστάσεις της IWC έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας της Mercedes AMG F1 με την ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία ωρολογίων, μια συνεργασία που ξεκίνησε από την αρχή της φετινής σεζόν.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας