Διάθεση έξτρα δελτίων εισόδου για το «Ποιος τη ζωή μου»
Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την παράσταση «Ποιος τη ζωή μου», για τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που θα παρουσιαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου στη Μακρόνησο, είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των δελτίων εισόδου και την έκδοση νέων, που θα διατεθούν σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στο θέατρο Badminton.
Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την παράσταση «Ποιος τη ζωή μου», για τη ζωή και το έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που θα παρουσιαστεί στις 14 Σεπτεμβρίου στη Μακρόνησο, είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των δελτίων εισόδου.
Έτσι, οι διοργανωτές αποφάσισαν την έκδοση έξτρα δελτίων εισόδου, που θα διατεθούν σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι στο θέατρο Badminton.
Η διοργάνωση της παράστασης στη Μακρόνησο αποτέλεσε επιθυμία του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα συμφιλίωσης για όλους τους Έλληνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]
- Ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν στην Τεχεράνη «για να διευκολύνει» τις συνομιλίες μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ





