Για θέματα καταναλωτή συζήτησαν Κ.Χατζηδάκης – ευρωβουλευτές
Τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για θέματα καταναλωτή συζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για θέματα καταναλωτή συζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η αντιπροσωπεία των ευρωβουλευτών βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες και πραγματοποιεί συναντήσεις με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει και της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μάλκομ Χάρμπορ.
Ο κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ιδιαίτερα σε σχέση με την προστασία των καταναλωτών και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να είναι σε στενή επαφή έτσι ώστε ζητήματα που θα αντιμετωπιστούν από την Ελληνική Προεδρία στον τομέα της εσωτερικής αγοράς και της προστασίας των καταναλωτών να προωθηθούν με τον ταχύτερο τρόπο.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χατζηδάκης, ως ευρωβουλευτής, ήταν μέλος της συγκεκριμένης Επιτροπής.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας