Ο Αβραάμ απουσίαζε και πάλι από την προπόνηση του Ολυμπιακού
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη με πρωινή προπόνηση στον Ρέντη. Μοναδικός απών ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας από τις ενοχλήσεις που έχει στην ποδοκνημική και δεν θα παίξει ούτε στο ματς με τους Περιστεριώτες.
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη με πρωινή προπόνηση στον Ρέντη.
Μοναδικός απών ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας από τις ενοχλήσεις που έχει στην ποδοκνημική και δεν θα παίξει ούτε στο ματς με τους Περιστεριώτες.
Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στην Καλλονή έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κυβερνητική προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο για να εξασφαλίσει επανεκλογή θα πέσει στο κενό
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση με τη βούλα του Εφετείου – Ιστορική απόφαση
- Μέση Ανατολή: Πώς η απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται




