Τέλειωσε το πάρτι στις τουριστικές περιοχές, διαμηνύει ο Γ.Στουρνάρας
Σαφές μήνυμα ότι «πάρτι της φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές τελειώνει» στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή περιστατικά όπως αυτό του νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική.
Σαφές μήνυμα ότι «πάρτι της φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές τελειώνει» στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με αφορμή περιστατικά όπως αυτό του νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική.
Σε δηλώσεις του στο Έθνος της Κυριακής υπογραμμίζει ότι «σκοπεύουμε να κλείσουμε όλα τα παράθυρα του νόμου» και σημειώνει ότι, μέχρι τώρα, οι παράνομοι καταστηματάρχες εκμεταλλεύονταν τα παράθυρα του νόμου και προτιμούσαν το πρόστιμο παρά το κλείσιμο του καταστήματος.
«Εκμεταλλεύονται τα παραθυράκια και συνεχίζουν να κλέβουν» προσθέτει χαρακτηριστικά.
Ακόμη ο υπουργός αναφέρει ότι ενεργοποιούνται 4.000 ελεγκτές από τις εφορίες για να δοθεί σε όλους σαφές μήνυμα ότι «μπαίνει τέρμα στην κλοπή του κράτους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442