Η ισπανική Ελτσε είναι η νέα υποψήφια ομάδα για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Η αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού προορισμού για τον Αλγερινό επιθετικό συνεχίζεται και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σε επαφές με την Ελτσε.

Ο Τζιμπούρ έθεσε εαυτόν εκτός Ολυμπιακού και ο σύλλογος με τη σειρά του πορεύεται χωρίς να τον υπολογίζει, ωστόσο, περιμένει από τον μάνατζερ του παίκτη να φέρει πρόταση αγοράς και η ισπανική ομάδα ενδεχομένως να το πράξει.

Η ιστοσελίδα diarioinformacion αναφέρει πως ο αλγερινός επιθετικός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ισπανική ομάδα που θα βρίσκεται στην Primera Division τη νέα αγωνιστική περίοδο και το κλίμα είναι θετικό.

Μάλιστα αναφέρει πως αν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο της τελευταίας στιγμής τότε η μεταγραφή θα κλείσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ