Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβό από τον Πανιώνιο, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 20χρονος άσος, από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήγε την Πέμπτη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του. Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Σισοκό να βρίσκεται πρώτος στη λίστα των Ερυθρολεύκων.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβό από τον Πανιώνιο, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 20χρονος άσος, από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήγε την Πέμπτη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και υπέγραψε το συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του.
Ωστόσο, αναμένεται να παραμείνει με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του και να μπορέσει του χρόνου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Πειραιωτών. Επιμένει για Σισοκό
Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Σισοκό να βρίσκεται πρώτος στη λίστα των Ερυθρολεύκων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» ο Γιάννης Βρέτζος εξουσιοδότησε τον μάντζερ Μίνο Ραϊόλα να αναλάβει την υπόθεση και έχει ήδη υπάρξει μια συνάντηση με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ωστόσο, ο παίκτης έχει ζητήσει ένα χρονικό περιθώριο για να απαντήσει στις προτάσεις που έχει, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να πείσει τον Λοράν Μπλαν ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Παρί.