«Αποθέωση» του Σαβιόλα στα γραφεία του Ολυμπιακού…
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Χαβιέρ Σαβιόλα και περίπου στις 20:45 αφίχθη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντινός προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 16:50 και στη συνέχεια αφού χαιρέτισε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ που τον περίμενε. Λίγο πριν μπει στα γραφεία για τις υπογραφές αποθεώθηκε από περίπου 2.000 κόσμο που βρίσκεται εκεί και μετά τις υπογραφές θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας περίπου στις 20:50 με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Χαβιέρ Σαβιόλα και περίπου στις 20:45 αφίχθη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Αργεντινός προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 16:50 και στη συνέχεια αφού χαιρέτισε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ που τον περίμενε.
Λίγο πριν μπει στα γραφεία για τις υπογραφές αποθεώθηκε από περίπου 2.000 κόσμο που βρίσκεται εκεί και μετά τις υπογραφές θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας περίπου στις 20:50 με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
