Με χρυσάφι θα ανταμείβει το Ντουμπάι όσους κάνουν δίαιτα
Με χρυσό θα πληρώνει το Ντουμπάι όσους καταφέρουν να χάσουν τουλάχιστον δύο κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Οι αρχές της χώρας προσφέρουν στους κατοίκους 2 γραμμάρια καθαρού χρυσού αν δώσουν μάχη με το ψυγείο τους και την κερδίσουν. Πρόκειται για διαγωνισμό με θέμα «Το βάρος σας σε χρυσάφι», ο οποίος χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Ντουμπάι με σκοπό να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άθληση.
Με χρυσό θα πληρώνει το Ντουμπάι όσους καταφέρουν να χάσουν τουλάχιστον δύο κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα.
Οι αρχές της χώρας προσφέρουν στους κατοίκους 2 γραμμάρια καθαρού χρυσού αν δώσουν μάχη με το ψυγείο τους και την κερδίσουν.
Πρόκειται για διαγωνισμό με θέμα «Το βάρος σας σε χρυσάφι», ο οποίος χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Ντουμπάι με σκοπό να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άθληση.
Οι κανόνες του διαγωνισμού γίνονται ακόμη πιο ελκυστικοί για όσους συνεχίσουν τη δίαιτα και μετά τα 2 κιλά αφού θα κερδίζουν ένα γραμμάριο χρυσού για κάθε επιπλέον κιλό που θα χάνουν.
Στον διαγωνισμό δεν υπάρχει όριο για το πόσο χρυσό μπορεί κανείς να κερδίσει αδυνατίζοντας ωστόσο οι γιατροί συνιστούν ότι η υγιής απώλεια βάρους κυμαίνεται μεταξύ των 4-8 κιλών το μήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα, Παρασκευή στα κατά τόπους πάρκα όπου θα ζυγιστούν από επαγγελματίες διατροφολόγους. Ο διαγωνισμός λήγει στις 16 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90-+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;
- Τέξας: Ενδείξεις «τρομοκρατίας» βλέπει το FBI στην ένοπλη επίθεση στο μπαρ του Όστιν
- Μεγάλη φωτιά σε ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν
- «Ανακουφισμένος» ο Φρίντριχ Μερτς για το τέλος του καθεστώτος του Ιράν – «Δεν είναι ώρα για κήρυγμα», λέει




