Γαλάζια ή ροζ τα κτίρια στη Ν.Ζηλανδία με την έλευση του μωρού της Κέιτ
Με μια πρωτότυπη ιδέα θα γιορτάσει η οργάνωση «Μοναρχία-Νέα Ζηλανδία» τη γέννηση του παιδιού του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Τα δημόσια κτίρια, οι γέφυρες, τα σιντριβάνια και οι πύργοι ρολογιού πρόκειται να φωταγωγηθούν με ροζ ή γαλάζιο χρώμα. Ανάλογα το φύλο.
Με μια πρωτότυπη ιδέα θα γιορτάσει η οργάνωση «Μοναρχία-Νέα Ζηλανδία» τη γέννηση του παιδιού του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Τα δημόσια κτίρια, οι γέφυρες, τα σιντριβάνια και οι πύργοι ρολογιού πρόκειται να φωταγωγηθούν με ροζ ή γαλάζιο χρώμα. Ανάλογα το φύλο.
Ο πρόεδρός της, Σον Πάλμερ, υποστηρίζει ότι 20 συγκεκριμένα σημεία θα φωταγωγηθούν το απόγευμα της ημέρας γέννησης του βρέφους.
Ο ίδιος είπε ότι οι νεοζηλανδοί περιμένουν με ανυπομονησία να πληροφορηθούν τη γέννηση του βασιλικού βρέφους.
«Είναι μεγάλη υπόθεση, όχι μόνο για τη Βρετανία. Αυτή η οικογένεια πράγματι ανήκει στη Νέα Ζηλανδία όσο και στη Βρετανία ή τον Καναδά ή την Αυστραλία» σχολίασε ο Πάλμερ.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Β’ (κατά συνέπεια και οι διάδοχοί της) είναι βασίλισσα της Νέας Ζηλανδίας και εκπροσωπείται στη χώρα από τον Γενικό Κυβερνήτη.
Και μία ακόμα εγκυμοσύνη
Νέο χαρμόσυνο γεγονός για το Μπάκιγχαμ. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, Ζάρα Φίλιπς, και ο σύζυγός της, παίκτης του ράγκμπι, Μάικ Τίντολ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, εντός του 2014.
Θα είναι το τρίτο εγγόνι της πριγκίπισσας Άννας, της μόνης κόρης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, η οποία παντρεύτηκε το 1973 τον Μαρκ Φίλιπς, αλλά πήραν διαζύγιο το 1992, αφότου απέκτησαν τη Ζάρα και τον τον Πίτερ.
Το ζεύγος Ζάρα Φίλιπς και Μάικ Τίντολ, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βρετανία λόγω των αξιοσημείωτων αθλητικών τους επιδόσεων.
Η Φίλιπς, 3η σε σειρά διαδοχής, κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, αλλά και ο 34χρονος σύζυγός της έχει αφήσει το στίγμα του στο χώρο του αθλητισμού, καθώς είναι επικεφαλής της αγγλικής ομάδας ράγκμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν


