Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο αν χρεοκοπούσαμε, δήλωσε ο Γ.Στουρνάρας
Σε ένα αιχμηρό σχόλιο, με αφορμή τα γεγονότα στην Αίγυπτο και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών. «Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο, εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι» τόνισε, μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Σε ένα αιχμηρό σχόλιο, με αφορμή τα γεγονότα στην Αίγυπτο και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην οικονομία, προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών.
«Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο, εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι» τόνισε, μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων με την τρόικα αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας