Ξεκίνημα με ήττα για τις Αρβανίτη/Καραγκούνη στη Ρώμη
Με ήττα άρχισαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά γκραν σλαμ της Ρώμης, που εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ.
Μόνο για ένα σετ, κατάφεραν να κοντράρουν τις Ιταλίδες Τσικολάρι / Μενεγκάτι (νο1), οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη (νο32) στο εναρκτήριο παιχνίδι του Α’ ομίλου στο Grand Slam της Ρώμης για το Παγκόσμιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ.
Η Εθνική ομάδα γυναικών ηττήθηκε με 2-0 (21-12, 21-17), αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει στον ρυθμό των Ιταλίδων που έπαιζαν και με τον αέρα των «οικοδέσποινων».
Πλέον, επόμενος αντίπαλος για Βίκυ και Πέννυ είναι το απόγευμα στις 18:00 ώρα Ελλάδας κόντρα στις Γερμανίδες Μπέργκερ / Μπουθ (νο16). Νωρίτερα, οι Γερμανίδες ηττήθηκαν με 2-0 από τις συμπατριώτισσές τους Λούντβιγκ / Βάλκενχορστ με 2-0 (21-14, 21-15).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τη χειρότερη βιομηχανική κρίση
- ΟΦΗ: Διατέθηκαν πάνω από 3.600 εισιτήρια σε μία μέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)


