Σε εκκαθάριση η ΑΕΚ παρά τις εντάσεις στη ΓΣ
Στην τελευταία της και ιστορική Γενική Συνέλευση, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε την λύση και εκκαθάρισή της, παρά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που υπήρξαν. Αντίθετοι ήταν οι Σταθάτος, Κοτσώνης και Παπατριανταφύλλου, ωστόσο η Ένωση προχώρησε σε εκκαθάριση, βάσει πλειοψηφίας. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος θα συνεπικουρείται από ορκωτό λογιστή και από τον Αλεξίου ως αρμόδιο δικηγόρο.
Στην τελευταία της και ιστορική Γενική Συνέλευση, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε την λύση και εκκαθάρισή της, παρά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που υπήρξαν.
Αντίθετοι ήταν οι Σταθάτος, Κοτσώνης και Παπατριανταφύλλου, ωστόσο η Ένωση προχώρησε σε εκκαθάριση, βάσει πλειοψηφίας.
Εκκαθαριστής ορίστηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος θα συνεπικουρείται από ορκωτό λογιστή και από τον Αλεξίου ως αρμόδιο δικηγόρο.
Ένταση υπήρξε σχετικά με το που θα γίνει η εκχώρηση των χρημάτων από τις υποθέσεις Ψωμιάδη και Σορεντίνο (αν η ΑΕΚ δικαιωθεί).
Ο μικρομέτοχος Παπατριανταφύλλου πρότεινε να γίνει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε ήταν να γίνει η εκχώρηση στους Αλεξίου και Βαλασόπουλο, ενώ ο Χήνας πρότεινε σε αυτούς να συμπεριληφθεί και ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο δικηγόρος που τρέχει την υπόθεση.
Οι εντάσεις συνεχίστηκαν με τον Σταθάκο να κάνει λόγο για εχθρούς της ΑΕΚ και τον Αλεξίου να τον καλεί να μιλήσει με ονόματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση
- Γκαλίπ Νταλάι: «Η ΕΕ δεν μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο»
- Απανωτές συλλήψεις για κατασκοπεία στην Ελλάδα
- Το Μεξικό καλεί το eBay να σταματήσει την πώληση προκολομβιανών αρχαιοτήτων




