Πάνω από 1 δισ. ευρώ βάζουν οι ιδιώτες στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας
Αυξημένη ζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας καταγράφεται στις χρηματιστηριακές εταιρείες. Χρηματιστηριακοί κύκλοι εκτιμούν, με βάση τις έως σήμερα ενδείξεις, ότι η τράπεζα θα καταφέρει να συγκεντρώσει κεφάλαια άνω του 1 δισ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η συμμετοχή των ιδιωτών να φτάσει στο ανώτατο όριο του 12%.
Αυξημένη ζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας καταγράφεται στις χρηματιστηριακές εταιρείες.
Σύμφωνα με Το Βήμα, χρηματιστηριακοί κύκλοι εκτιμούν, με βάση τις έως σήμερα ενδείξεις, ότι η τράπεζα θα καταφέρει να συγκεντρώσει κεφάλαια άνω του 1 δισ. ευρώ, γεγονός που θα της επιτρέψει να διατηρήσει τον ιδιωτικό της χαρακτήρα, χωρίς να χρειαστεί η έκδοση των ακριβών μετατρέψιμων ομολογιών (CoCos).
Μάλιστα, δεν αποκλείουν η συμμετοχή των ιδιωτών στο σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εθνικής να φτάσει στο ανώτατο όριο του 12%.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των επενδυτών εγγράφονται και για αδιάθετες μετοχές, στοιχείο ενδεικτικό του ενδιαφέροντος για την αύξηση κεφαλαίου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας