Πειθαρχικές διώξεις σε Παναθηναϊκό, Ξάνθη σε φόντο… αδειών
Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν μεσούσης της διαδικασίας αδειοδότησης Παναθηναϊκός και SKODA Ξάνθη ήταν η αιτία να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (δελτίο τύπου την 1 Ιουνίου).
Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν μεσούσης της διαδικασίας αδειοδότησης Παναθηναϊκός και SKODA Ξάνθη ήταν η αιτία να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (δελτίο τύπου την 1 Ιουνίου).
Επίσης, ο κ. Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006 (ανακοίνωση στις 30/5).
Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωσή τους στις 30 Μαΐου οι «πράσινοι» τόνιζαν πως η διοίκηση της ΕΠΟ δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, ενώ την επόμενη ημέρα ακολούθησε ανακοίνωση από τους Θρακιώτες που με σκωπτικό ύφος –μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Πωλούνται ή ενοικιάζονται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για «ψάρεμα», «κυνήγι», «ποδόσφαιρο» σε επιλεγμένα περίπτερα και ψιλικατζίδικα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα




