Το νέο Μαρακανά άνοιξε τις πύλες τους
To νέο Μαρακανά έκλεψε την παράσταση στο φιλικό Βραζιλία - Αγγλία. Το θρυλικό γήπεδο ήταν εντυπωσιακό έστω και αν πλέον δεν χωρά 200.000 θεατές αλλά 76.935.
To νέο Μαρακανά έκλεψε την παράσταση στο φιλικό Βραζιλία – Αγγλία. Το θρυλικό γήπεδο ήταν εντυπωσιακό έστω και αν πλέον δεν χωρά 200.000 θεατές αλλά 76.935.
Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Η «σελεσάο», η οποία προετοιμάζεται για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το οποίο θα φιλοξενήσει, προηγήθηκε στο 57΄ με τον Φρεντ, όμως το συγκρότημα του Ρόι Χότζσον «απάντησε» με τον Οξλέιντ-Τσάμπερλεν στο 67΄ και πήρε προβάδισμα στο 79΄ με τον Ρούνεϊ.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ ο Παουλίνιο, διασώζοντας την ισοπαλία για τους λατινοαμερικάνους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στο θάνατο – Οι μεταμφιεσμένοι στρατηγοί και οι πύραυλοι Blue Sparrow
- Στην Ελλάδα οι γονείς του Γάλλου μαθητή που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα έκαναν ποτέ μήνυση σε κάποιον που τους σατίριζε
- Δύο παιδικοί φίλοι από την Παλαιστίνη κατάφεραν να χτίσουν μια βιβλιοθήκη εν μέσω γενοκτονίας στη Γάζα
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά του Καστελλόριζου
- Συνεχίζεται η γκρίνια στη Μονακό: Ένταση ανάμεσα σε Τζέιμς και Οκόμπο (vid)





