Δεν μετανιώνει για το tweet, ο Κασιδιάρης προκλήθηκε από την Κανέλλη, λέει η Παπαχρήστου
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις της Βούλας Παπαχρήστου, της ελληνίδας πρωταθλήτριας που πέρυσι το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου της στο Τwitter. Στο περιθώριο της συμμετοχής της στο Γκαλά Στίβου της Φιλοθέης, η Παπαχρήστου εμφανίστηκε αμετανόητη για το επίμαχο tweet, ενώ για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη είπε ότι «όταν προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση».
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι νέες δηλώσεις της Βούλας Παπαχρήστου, της ελληνίδας πρωταθλήτριας που πέρυσι το καλοκαίρι είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου της στο twitter.
Στο περιθώριο της συμμετοχής της στο Γκαλά Στίβου της Φιλοθέης -μια επιστροφή που χαιρετίστηκε ως «μεγάλη» από τον αθλητικό Τύπο- η Παπαχρήστου εμφανίστηκε αμετανόητη για το επίμαχο tweet, επανέλαβε ότι έκανε «πλάκα», λέγοντας μάλιστα ότι δεν τους είπε «μαύρους», αλλά Αφρικανούς. Τόνισε ότι ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, με τον οποίο έχει σχέση, «εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη» και προσέθεσε για το περιβόητο επεισόδιο με τη Λιάνα Κανέλλη, ότι οποιαδήποτε γυναίκα προκαλεί έναν άνδρα πρέπει να είναι και έτοιμη για την απάντηση.
Εναν χρόνο μετά την τιμωρία της από την ΕΟΕ η Παπαχρήστου εμφανίστηκε βέβαιη ότι ο Κασιδιάρης εκφράζει τα λόγια του απλού πολίτη και τα περνάει μέσα στη Βουλή, αλλά όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Star αν θεωρεί πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής περνάει κάποιες στιγμές τα όρια η απάντησή της ήταν: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω».
Οσο για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη στην επεισοδιακή εκπομπή του ΑΝΤ1 πέρυσι το καλοκαίρι, η Παπαχρήστου απάντησε: «Θυμάμαι ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος». Και όταν ρωτήθηκε πώς εκείνη θα αντιδρούσε αν τη χαστούκιζε ένας άνδρας η ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος εις τριπλούν, είπε: «Νομίζω ότι αν ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε. Αλλά νομίζω ότι όταν προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442