Για την απόκτηση του Τόμας Μπόρεκ από την Ντούγκλα Πράγας φέρεται να κινείται μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την Τσεχία, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός χαφ και στα πλεονεκτήματά του είναι η δύναμη, η αντοχή και τα τρεξίματα.

Ωστόσο, για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού μέσου δεν ενδιαφέρονται μόνο οι «πράσινοι», μια και όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του, για τον 27χρονο ενδιαφέρεται και ένας ιταλικός σύλλογος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Παράλληλα, στην Τσεχία αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει και τον Γιόζεφ Χουσμπάουερ της Σπάρτα Πράγας. Ωστόσο, η περίπτωση του 23χρονου άσου παρουσιάζει σημαντικές… δυσκολίες, καθώς τιμή εκκίνησης είναι το 1,5 εκατ. ευρώ.

Μένουν με -50% Βιτόλο – Τοτσέ

Στο μεταξύ, αίσιο τέλος φαίνεται πως έχουν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τους Χοσέ Τοτσέ και Βίκτορ Βιτόλο. Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές είχαν δεχθεί νέο συμβόλαιο από τους «πράσινους» με μειωμένες αποδοχές, στο πλαίσιο της λιτότητας που ακολουθεί η ΠΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες το «ψαλίδι» έφτασε κοντά στο 50% και σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία για το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι δύο 30χρονοι ποδοσφαιριστές επικοινώνησαν με τους «πράσινους» και τους ενημέρωσαν πως δέχονται τις νέες προτάσεις, ενώ στην ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να τους προταθεί επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ