Ο Ντεπαρντιέ ως Ντομινίκ Στρος Καν σε ένα σκανδαλιστικό τρέιλερ
Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της ταινίας «Welcome to New York», στην οποία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ερμηνεύει τον Ντομινίκ Στρος Καν. Και από ότι δείχνουν οι πρώτες εικόνες, η ταινία του Έιμπελ Φεράρα θα διαθέτει πολλές πικάντικες σκηνές!
Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της ταινίας «Welcome to New York», στην οποία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ερμηνεύει τον Ντομινίκ Στρος Καν.
Και από ότι δείχνουν οι πρώτες εικόνες, η ταινία του Έιμπελ Φεράρα θα διαθέτει πολλές πικάντικες σκηνές!
Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει μια σειρά σεξουαλικών επαφών με «πρωταγωνιστή» των περισσότερων τον Ντομινίκ Στρος Καν.
Η ταινία θα ασχοληθεί και με τη σύλληψη του γάλλου πολιτικού για την υπόθεση με την καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Sofitel στη Νέα Υόρκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ζάκυνθος: Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το παιδί – Ελεύθεροι οι γονείς του μικρού Λίο
- ΠΑΟΚ: Με Ιβανούσετς η 11άδα κόντρα στον Άρη, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας
- Αστέρας-Λεβαδειακός 1-1: Στη σκιά του πένθους του Σιλά
- Το «κι όμως γυρίζει» του Τσίπρα απέναντι σε μια κοινωνία που δεν αντέχει άλλες ήττες





