Αθώος θα δηλώσει ο κατηγορούμενος για τις απαγωγές στο Κλίβελαντ
Αθώος αναμένεται να δηλώσει ο Αριέλ Κάστρο έναντι του συνόλου των κατηγοριών που τον βαρύνουν για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση των τριών γυναικών που παρέμεναν φυλακισμένες επί μία δεκαετία στην κατοικία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο. «Δεν είναι τέρας και δεν πρέπει να δαιμονοποιείται» δηλώνει ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου πρώην οδηγού σχολικού λεωφορείου που κρατείται για την υπόθεση που σόκαρε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αθώος αναμένεται να δηλώσει ο Αριέλ Κάστρο έναντι του συνόλου των κατηγοριών που τον βαρύνουν για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση των τριών γυναικών που παρέμεναν φυλακισμένες επί μία δεκαετία στην κατοικία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο.
«Δεν είναι τέρας και δεν πρέπει να δαιμονοποιείται» δηλώνει ο Τζέι Σλάσετ, συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου πρώην οδηγού σχολικού λεωφορείου που κρατείται για την υπόθεση που σόκαρε τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Η αθωότητά του θα αποδειχθεί κατά την εξέλιξη της δίκης» είπε ο ίδιος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
Ο Γκρέι Γουέντραμπ, έτερος συνήγορος του Αριέλ Κάστρο, δήλωσε επίσης στο WKYC-TV ότι ο πελάτης του «ολοφάνερα αγαπά» την κόρη που απέκτησε με την 27χρονη Αμάντα Μπέρι, μία από τις τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες πριν πολλά χρόνια.
Η Αμάντα, η οποία εξαφανίστηκε το 2003 σε ηλικία 16 ετών, κατόρθωσε να δραπετεύσει με τη βοήθεια του γείτονα Τσαρλς Ράμσι, ο οποίος άκουσε τις κραυγές της περνώντας έξω από το σπίτι-φυλακή.
Όταν η αστυνομία έφτασε στην κατοικία βρήκε επίσης εκεί την 23χρονη Τζίνα ΝτεΤζίζους που είχε απαχθεί το 2004 και την 32χρονη Μισέλ Νάιτ που είχε εξαφανιστεί το 2002.
Ένα εξάχρονο κορίτσι, η Τζοσλίν, που βρέθηκε στην κατοικία όπου κρατούνταν οι γυναίκες, είναι κόρη της Αμάντα Μπέρι και του Αριέλ Κάστρο, όπως επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν κατόπιν της σύλληψής του.
Πέραν των κατηγοριών για απαγωγές και βιασμούς, οι εισαγγελείς του Οχάιο έχουν δηλώσει ότι σκοπεύουν να κατηγορήσουν τον Αριέλ Κάστρο και για δολοφονία εξαιτίας των αποβολών που φέρεται να προκάλεσε σε μία από τις γυναίκες χτυπώντας την.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442