
Στη Σερβία θα μεταφερθούν από το Τατόι τα οστά της βασίλισσας Αλεξάνδρας
Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Τατόι εκταφή των οστών της τελευταίας βασίλισσας της Γιουγκοσλαβίας, Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταφερθούν στο Βελιγράδι, κατόπιν αιτήματος της βασιλικής οικογένειας της Σερβίας, το οποίο έγινε δεκτό από την Αθήνα.
Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Τατόι εκταφή των οστών της τελευταίας βασίλισσας της Γιουγκοσλαβίας, Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταφερθούν στο Βελιγράδι, κατόπιν αιτήματος της βασιλικής οικογένειας της Σερβίας, το οποίο έγινε δεκτό από την Αθήνα.
«Μετά από αίτημα της τ. βασιλικής οικογενείας της Σερβίας, η Ελληνική Κυβέρνηση συναίνεσε, σε συμφωνία με την Κυβέρνηση της Σερβίας, να γίνει η εκταφή των οστών της τ. βασίλισσας Αλεξάνδρας, τα οποία θα διαμετακομισθούν, με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Βελιγράδι, όπου θα ενταφιασθούν στον εκεί οικογενειακό τάφο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράκ εξήγαγε 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ τον Απρίλιο
- Διπλό πρόβλημα στη Ρεάλ λίγο πριν το Final Four: Η… εμφάνιση των Ταβάρες και Λεν (vid)
- Παπασταύρου: Όσο συνεχίζεται η κρίση η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν πίσω
- Eurovision: Τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις χώρες που μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης που έπεσε στο κενό – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Η Νιγηρία επιβεβαίωσε τον θάνατο υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ισλαμικού Κράτους σε κοινή επιχείρηση με τις ΗΠΑ
- O Μουρίνιο έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Ρεάλ! (pic)
- Από φέρετρα μέχρι βάρκες – Τι πετάνε οι θεσσαλονικείς στα σκουπίδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 16.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-fatih-turan-63325184-27730386-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442