Την αποθέωση γνώρισαν οι Έισι Λο, Κάιλ Χάινς και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι το μεσημέρι της Μ.Πέμπτης επισκέφθηκαν την μπουτίκ του Ολυμπιακού για να υπογράψουν αυτόγραφα και για να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας. Περίπου 300 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί υποδέχθηκαν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και τους αποθέωσαν για την πρόκριση στο final 4 του Λονδίνου.
Την αποθέωση γνώρισαν οι Έισι Λο, Κάιλ Χάινς και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι το μεσημέρι της Μ.Πέμπτης επισκέφθηκαν την μπουτίκ του Ολυμπιακού για να υπογράψουν αυτόγραφα και για να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας.
Περίπου 300 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί υποδέχθηκαν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και τους αποθέωσαν για την πρόκριση στο final 4 του Λονδίνου.