Προβληματισμός στο Μαξίμου για το πολεμικό κλίμα στην Ιπποκράτους
Με το βλέμμα στην Ιπποκράτους κινείται το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναγνωρίζουν ότι οι εύθραυστες ισορροπίες και πολύ περισσότερο ένα σκηνικό σύγκρουσης στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις και στην κυβερνητική συνοχή.
Με το βλέμμα στην Ιπποκράτους κινείται το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αναγνωρίζουν ότι οι εύθραυστες ισορροπίες και πολύ περισσότερο ένα σκηνικό σύγκρουσης στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις και στην κυβερνητική συνοχή.
Σύφωνα με Τα Νέα, για την εσωκομματική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ενημερώνεται λεπτομερώςο Αντώνης Σαμαράς, ενώ κυβερνητικά στελέχη δεν αποκλείουν στην περίπτωση που οι τριβές στο πράσινο στρατόπεδο ενταθούν το επόμενο διάστημα, να επανέλθει πιεστικά από την πλευρά του κ. Βενιζέλου και το θέμα του ανασχηματισμού.
Πέραν της ανησυχίας για τις συνέπειες από μία ρήξη κορυφής στο ΠΑΣΟΚ, είναι προφανές ότι στο πρωθυπουργικό επιτελείο προβληματίζονται και για το ενδεχόμενο ο κ. Βενιζέλος να χρησιμοποιήσει ως όπλο στην εσωκομματική μάχη και την προώθηση βουλευτών ή κεντρικών στελεχών του κόμματος στο κυβερνητικό σχήμα.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς δεν προτίθεται να αλλάξει το σχεδιασμό του ως προς το χρονοδιάγραμμα του ανασχηματισμού, που όπως όλα δείχνουν μεταφέρεται τον Ιούλιο, μετά το συνέδριο της ΝΔ και τη νέα αξιολόγηση της τρόικας.
*Διαβάστε περισσότερα στα Νέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψυχικά ανίκανος να δικαστεί ο άνθρωπος που δολοφόνησε Ουκρανή σε τρένο των ΗΠΑ
- Ο Χέντο Τούρκογλου πρόκειται να ενταχθεί στο Hall of Fame της FIBA (pic)
- Ζούμε τελικά στη χρυσή εποχή της ανοησίας; Όταν οι μηχανές σκέφτονται αντί για εμάς
- Οι Δέκα Εντολές: Έξι μήνες για να γυριστεί μία μόνο σκηνή – Θρησκευτικό έπος βιβλικών διαστάσεων
- Γιατί η Κίνα είναι πιο θωρακισμένη χώρα σε αυτήν την κρίση
- Haaretz: Για να κηρύξει νίκη ο Νετανιάχου, πρέπει να διαπραγματευτεί με ειλικρίνεια με τον Λίβανο
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε αιχμάλωτο το 9χρονο παιδί του επί έναν χρόνο – Βρέθηκε γυμνό και υποσιτισμένο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442