Ανακοίνωση για το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, προτείνοντας μάλιστα το ματς να παιχθεί στο… playstation!
Η ανακοίνωση της Ακριτικής ΠΑΕ αναφέρει:
«Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το παιχνίδι να γίνει εδώ, να γίνει εκεί, να γίνει παραπέρα, για το παιχνίδι Παναθηναϊκός SKODA ΞΑΝΘΗ «μιλάμε».
Παρ’ ότι η απόφαση έχει παρθεί και στην απόφαση αυτή έχουμε συμμετάσχει κι εμείς σαν SKODA ΞΑΝΘΗ ώστε να γίνει το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την συμβουλή ενός φιλάθλου που γράφτηκε σε site, να συμφωνήσουμε με τον Παναθηναϊκό να παίξουμε το παιχνίδι στο playstation».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.