Τρίαντα ώρες ακροάσεων στις ΗΠΑ για την ύπαρξη (ή μη) εξωγήινων
Επτά πρώην βουλευτές και γερουσιαστές των ΗΠΑ στελεχώνουν την Επιτροπή που θα αναζητήσει -μέσω ακροάσεων- απαντήσεις για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων. Οι ακροάσεις γίνονται σε γνωστό Κέντρο Τύπου της αμερικανικής πρωτεύουσας και θα διαρκέσουν 30 ώρες.
Επτά πρώην βουλευτές και γερουσιαστές των ΗΠΑ στελεχώνουν την Επιτροπή που θα αναζητήσει -μέσω ακροάσεων- απαντήσεις για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων.
Οι ακροάσεις γίνονται σε γνωστό Κέντρο Τύπου της αμερικανικής πρωτεύουσας και θα διαρκέσουν 30 ώρες.
Στόχος όσων καταθέσουν, σύμφωνα με το Yahoo news, είναι να αποδείξουν ότι η κυβέρνηση κρύβει την αλήθεια για το ζήτημα.
Επικεφαλής της Επιτροπής είναι μια πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών, η Κάρολιν Κίλκπατρικ, η οποία μάλιστα θα λάβει 20.000 δολάρια ως αμοιβή και «εκτός έδρας», καθότι θα ταξιδέψει από το Ντιτρόιτ στην Ουάσινγκτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκενκ – Άντερλεχτ 2-0: Ο Καρέτσας «σέρβιρε» τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του
- Κίνημα Δημοκρατίας: Προχωρούν τα «βαφτίσια» – «Πέρασε» η πρόταση Κασσελάκη
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο






