
Συνάντηση, με κηδεμόνες, για τους J. Button και S. Perez
Προηγήθηκε θεαματική μάχη με μικροεπαφή των Jenson Button και Sergio Perez στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ακολούθησαν κατηγορίες εκατέρωθεν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και στο τέλος, παρουσία του επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο συμβάν.
Σε μια “κεκλεισμένων των θυρών” συνάντηση, παρουσία και της διοίκησης της McLaren, έλυσαν τις όποιες διαφορές τους οι Jenson Button και Sergio Perez, σχετικά με τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους στο Grand Prix του Μπαχρέιν.
Μετά την επαφή που είχαν στην… επιθετική μονομαχία η οποία κράτησε αρκετούς γύρους στην πίστα του Sakhir, οι δυο πιλότοι αντάλλαξαν κατηγορίες μετά το τέλος του αγώνα. Η επέμβαση του επικεφαλής της ομάδας, Martin Whitmarsh αλλά και του Sam Michael, ήταν άμεση προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι μέχρι το Grand Prix της Ισπανίας το θέμα θα έχει λήξει.
“Οι Jenson και Checo είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους σε εμάς, και στη συνέχεια τους υποδείξαμε τη θέση της ομάδας” δήλωσε ο S. Michael προσθέτοντας ότι “…η θέση αυτή είναι απλή. Η McLaren επιτρέπει στους οδηγούς της να αγωνίζονται σκληρά και δίκαια, και ως αντάλλαγμα ζητάει από αυτούς να την σέβονται, να της έχουν εμπιστοσύνη και να μην επιτρέπουν παρενέργειες”.
Ο S. Michael αποκάλυψε ότι μέσω της συζήτησης και οι δύο πιλότοι παραδέχτηκαν ότι θα μπορούσαν να χειριστούν καλύτερα το συμβάν στον αγώνα, ενώ σημαντικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε το ότι η McLaren δεν επενέβη εκείνη τη στιγμή, μέσω του team radio, δίνοντας εντολή σε κάποιον πιλότο.
“Ο Checo ήταν δικαιολογημένα ευχαριστημένος από την απόδοσή του, αλλά ο ίδιος εκτίμησε ότι κάποιες φορές κόντεψε να ξεπεράσει το όριο. Ομοίως ο Jenson παραδέχτηκε ότι στη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν στιγμές που αντέδρασε πιο έντονα από ό,τι έπρεπε. Μαζί εξετάσαμε όλες τις λεπτομέρειες του ζητήματος – το ακριβές περιεχόμενο του οποίου δεν είναι κατάλληλο για δημόσια συζήτηση”, κατέληξε ο S. Michael.
auto.in.gr
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442